Over Sander en Project Palmboom

Mijn achtergrond en motivatie om Project Palmboom te starten

Wie ben ik

Mijn naam is Sander Verbraak, woonachtig in Schijndel, getrouwd en vader van 2 gezellige en enthousiaste jongens. Zelf bruis ik van de energie wat zich uit in hobby’s als wielrennen, tennissen,  verzamelen van vinyl en sinds kort ben ik begonnen met saxofoonlessen.
Naast al deze hobby’s besteed ik veel tijd aan mijn passie voor tropische planten. Dit begon een aantal jaar geleden tijdens een vakantie in Indonesië, waar een deel van mijn roots liggen. Vervolgens kocht ik mijn eerste palmboom voor in de tuin en begon met het kweken van palmbomen uit zaden. Dit leidt tot een ware tropische tuin.

Wie ben ik als professional?

Bij mijn huidige werkgever werk ik met veel plezier en toewijding om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een goede dagbesteding te bieden. Door de week heen heb ik een divers aanbod gecreëerd wat zoveel mogelijk aansluit bij de wensen van de deelnemers. Denk hierbij aan sociale ontmoetingsmomenten (inloop), activiteiten, sport en arbeid. Dit kan ik natuurlijk niet alleen en hierbij krijg ik veel hulp en ondersteuning van vrijwilligers. Naast dit aanbod zoek ik ook samen met enkele deelnemers naar (vrijwilligers)werk buiten mijn locatie die nog beter aansluiten bij de deelnemer.

Meer weten?